Ανάλογα με τις ανάγκες σου μπορείς να επιλέξεις

Νοσοκομειακό (Ατομικό/Οικογενειακό)
Σε ένα απρόβλεπτο γεγονός θα έχεις άμεση πρόσβαση σε κορυφαία ιδιωτικά νοσοκομεία, κάλυψη εξόδων νοσηλείας, αμοιβές γιατρών και χειρούργων και πολλές άλλες παροχές.

Εξωνοσοκομειακό Πρόγραμμα (Κάρτα Υγείας)
Με ένα εξωνοσοκομειακό πρόγραμμα υγείας θα έχεις απεριόριστες επισκέψεις σε γιατρούς, δυνατότητα πραγματοποίησης απεριόριστων διαγνωστικών εξετάσεων και άλλες παροχές

Σοβαρή ασθένεια
Με ένα πρόγραμμα ασφάλισης σοβαρών ασθενειών θα λάβεις οικονομικό επίδομα προκειμένου να ανταπεξέλθεις στις απρόβλεπτες οικονομικές δαπάνες που θα δημιουργηθούν απο την εμφάνιση μίας σοβαρής ασθένειας.

Επίδομα για χειρουργείο ή νοσηλεία
Σε περίπτωση χειρουργικής επέμβασης σε οποιοδήποτε νοσοκομείο εξασφαλίζεις έκτακτη οικονομική ενίσχυση. Αντίστοιχα, σε περίπτωση νοσηλείας θα λάβεις επίδομα για όσες μέρες παραμένεις στο νοσοκομείο.

Κάλυψη εξόδων αν δεν μπορώ να δουλέψω από ατύχημα ή ασθένεια
Η ασφάλιση προσωπικού ατυχήματος σου δίνει τη δυνατότητα με πολύ χαμηλό κόστος να καλύψεις τα έξοδα σου σε περίπτωση που εξαιτίας ενός ατυχήματος ή ασθένειας δεν μπορείς να εργασθείς.

Πρόγραμμα Ομαδικής Ασφάλισης
Aπευθύνεται σε κάθε είδους εταιρεία άνω των 10 εργαζομένων και σε μέλη συλλόγου ή σωματεία. Αποτελεί μία σημαντική παροχή για τους εργαζόμενους και ταυτόχρονα προσφέρει φορολογικά οφέλη για την επιχείρηση.

Ταξιδιωτική ασφάλιση
Με την ταξιδιωτική ασφάλιση θα έχεις κάλυψη για ένα επείγον περιστατικό κατά την διάρκεια ταξιδιού στο εξωτερικό ή στην Ελλάδα. Καλύπτει ιατρικές συμβουλές, κάλυψη εξόδων νοσηλείας, αποζημίωση για απώλεια αποσκευών κ.ά.

Ασφάλιση Άδειας Παραμονής
Βρες μία οικονομική και προσιτή λύση ασφάλισης για την έκδοση ή την ανανέωση της άδειας παραμονής σου. Οι καλύψεις του συμβολαίου αφορούν: Ασφάλιση μόνιμης ολικής ή μερικής ανικανότητας, Ιατροφαρμακευτικά έξοδα, Νοσοκομειακή περίθαλψη.

Είναι σημαντικό να έχεις κατανοήσει πλήρως πότε θα σε καλύψει και πότε όχι. Έτσι δεν θα βρεθείς προ εκπλήξεως σε περίπτωση που χρειαστεί να νοσηλευτείς. Επίσης πρέπει να σιγουρευτείς ότι θα καλύπτει τις ανάγκες σου τώρα και στο μέλλον καθώς η μεταφορά σε άλλη ασφαλιστική εταιρεία μπορεί να μην είναι εφικτή αν στο μεταξύ έχει προκύψει κάποια ασθένεια.

Ένα πρόγραμμα σοβαρών ασθενειών σου δίνει άμεσα μετρητά σε περίπτωση που αντιμετωπίσεις μία σοβαρή ασθένεια. Τα προγράμματα αυτά συνήθως είναι πολύ οικονομικά και μπορείς να τα αγοράσεις μόνα τους ή σε συνδυασμό με το νοσοκομειακό σου πρόγραμμα.

Οι περισσότερες ασφαλιστικές σου δίνουν τη δυνατότητα να ασφαλιστείς έως την ηλικία των 65 ετών. Μπορείς, όμως, να αποκτήσεις με χαμηλό κόστος ένα πρόγραμμα για διαγνωστικές εξετάσεις και επισκέψεις σε γιατρούς σε όποια ηλικία και να είσαι και χωρίς ερωτήσεις για το ιατρικό ιστορικό σου.