• Ασφάλεια Οχήματος

    Βρείτε την ασφάλεια που σας ταιριάζει!

    Ασφάλεια Αυτοκινήτου

Ασφαλιστικές καλύψεις για το όχημα σας, στα μέτρα σας!

Η ασφάλεια οχήματος είναι ένας απαραίτητος τρόπος προστασίας για το αυτοκίνητό ή την μοτοσυκλέτα και τους επιβάτες σας. Όπως γνωρίζετε, η οδήγηση αυτοκινήτου ενέχει κινδύνους και απρόβλεπτα περιστατικά που μπορεί να προκαλέσουν ζημιές στο όχημά σας, σε άλλα οχήματα ή σε άλλα άτομα. Μια καλή ασφάλεια οχήματος μπορεί να προστατέψει την επένδυσή σας και να σας παρέχει την απαραίτητη ψυχική ηρεμία κατά την οδήγηση.

Όταν επιλέγετε μια ασφάλεια οχήματος, υπάρχουν διάφορα είδη ασφαλίσεων που μπορείτε να επιλέξετε ανάλογα με τις ανάγκες σας και τον τρόπο ζωής σας. Η βασική ασφάλιση ευθύνης καλύπτει τυχόν ζημιές που προκαλείτε σε άλλα οχήματα ή σε άλλα άτομα κατά την οδήγηση του αυτοκινήτου σας. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε πρόσθετες καλύψεις, όπως ασφάλεια αυτοκινήτου, ασφάλεια ατυχήματος, ασφάλεια κλοπής, καθώς και άλλες επιλογές.

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι η ασφάλεια οχήματος είναι υποχρεωτική σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, και έτσι η έλλειψη ασφάλισης οχήματος μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές συνέπειες όπως πρόστιμα και ακόμη και ανάκληση της άδειας οδήγησης.

Η ασφάλιση παρέχει υποχρεωτική κάλυψη για την Αστική Ευθύνη, σύμφωνα με τις νομικές απαιτήσεις, η οποία καλύπτει τις ζημιές που προκαλούνται σε τρίτα πρόσωπα από ατυχήματα. Επιπλέον, το βασικό πακέτο περιλαμβάνει συνήθως καλύψεις για φροντίδα ατυχημάτων, επείγουσα μεταφορά οχημάτων και υλικές ζημιές από ανασφάλιστα οχήματα. Αν προτιμάτε, μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον καλύψεις όπως οδική βοήθεια ή αντικατάσταση τζαμιών.

Όταν ψάχνετε για μια ασφάλεια οχήματος, πρέπει να εξετάσετε τις διαφορετικές επιλογές και να επιλέξετε αυτή που καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες σας. Συνήθως, η καλύτερη επιλογή είναι να επιλέξετε μια πλήρη κάλυψη, που περιλαμβάνει τη βασική ασφάλιση ευθύνης καθώς και πρόσθετες καλύψεις, όπως ασφάλεια ατυχήματος, ασφάλεια κλοπής, κλπ.

Επίσης, μην ξεχνάτε να ελέγξετε το ύψος των προκαταβολών και το ποσοστό της αποζημίωσης που παρέχεται από κάθε εταιρεία ασφαλίσεων. Καλό είναι να επιλέξετε μια εταιρεία που παρέχει ανταγωνιστικές τιμές και αποδίδει τις αποζημιώσεις της σε περίπτωση ατυχήματος ή ζημιάς στο όχημά σας.

Συνοψίζοντας, η ασφάλεια οχήματος είναι ένα σημαντικό μέρος της οδικής ασφάλειας και είναι σημαντικό να επιλέξετε μια καλή ασφαλιστική εταιρεία που θα σας παρέχει την καλύτερη κάλυψη για τις ανάγκες σας. Μην ξεχνάτε επίσης να είστε προσεκτικοί στον δρόμο και να τηρείτε τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας, καθώς αυτό μπορεί να μειώσει την πιθανότητα ατυχημάτων και ζημιών στο όχημά σας.

Ασφαλεια Ζωης

Ολοκληρωμένη προστασία για εσάς, την οικογένεια, την επιχείρηση σας, για το μέλλον σας.

Ασφαλεια Υγειας

Προγράμματα υψηλής ποιότητας νοσοκομειακής περίθαλψης και ιατρικών υπηρεσιών

Ασφαλεια Κατοικιας

Προγράμματα για προστασία της κύριας κατοικίας σας, του εξοχικού ή των κατοικιών που ενοικιάζετε.

Ασφαλεια Οχηματος

Προγράμματα βασικής ασφάλισης, οδικής βοήθειας σε οποιαδήποτε περίσταση και μικτής ασφάλισης οχημάτων.

Επικοινωνία

Χασιώτης Σταμάτης & Συνεργάτες
Ασφαλιστικός Πράκτορας
Λ. Συγγρού 122 (6ος Όροφος)
Κιν: +30 6997 226627

7 + 0 = ?