• Ασφάλιση Υγείας

    Βρείτε την ασφάλεια που σας ταιριάζει!

Ασφαλιστικές καλύψεις για την προστασία της υγείας σας, στα μέτρα σας!

Η ασφάλεια υγείας είναι μια σημαντική επένδυση για την προστασία της υγείας και της ευημερίας σας. Παρέχει πρόσβαση σε ιατρική περίθαλψη και θεραπεία, και μπορεί να καλύψει τα έξοδα των ιατρικών εξετάσεων, των φαρμάκων και της νοσηλείας σε περίπτωση ασθένειας ή τραυματισμού.

Η ασφάλεια υγείας επιτρέπει στους ανθρώπους να λαμβάνουν ιατρική περίθαλψη και θεραπεία που θα ήταν απαγορευτική αν έπρεπε να πληρώσουν τα πάντα μόνοι τους. Επίσης, με την ασφάλεια υγείας μπορείτε να επιλέξετε τον γιατρό και το νοσοκομείο που προτιμάτε, ανεξάρτητα από το κόστος. Αυτό σας δίνει την ελευθερία να επιλέξετε την καλύτερη δυνατή φροντίδα υγείας για εσάς και την οικογένειά σας.

Επιπλέον, η ασφάλεια υγείας μπορεί να σας βοηθήσει να προλάβετε ή να διαχειριστείτε ιατρικά προβλήματα στα πρώιμα στάδια τους. Οι περισσότεροι ασφαλιστικοί φορείς παρέχουν δωρεάν ετήσια εξετάσεις και εμβόλιασμούς για την πρόληψη των ασθενειών. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ελέγξετε την υγεία σας σε τακτική βάση και να αναγνωρίσετε προβλήματα στην υγεία σας πιο γρήγορα, πριν γίνουν πιο σοβαρά.

Επιπλέον, η ασφάλεια υγείας μπορεί να προστατεύσει την οικονομική σας σταθερότητα σε περίπτωση ασθενείας ή τραυματισμού. Οι ιατρικές δαπάνες μπορούν να είναι πολύ υψηλές και μπορούν να οδηγήσουν σε σημαντική οικονομική επιβάρυνση. Με την ασφάλεια υγείας, μπορείτε να καλύψετε τα έξοδα αυτά και να αποφύγετε την οικονομική καταστροφή.

Εδώ αντιμετωπίζουμε το κόστος που προκύπτει από την επίσκεψή μας στο νοσοκομείο. Αυτό περιλαμβάνει τα έξοδα για νοσηλεία, χειρουργικές επεμβάσεις, ιατρικές αμοιβές, εξετάσεις που πραγματοποιούνται στο νοσοκομείο και επείγουσες περιπτώσεις. Αυτή η κατηγορία αποκαλείται Δευτεροβάθμια Περίθαλψη.

Έχουμε τη δυνατότητα να επιλέξουμε το ετήσιο κεφάλαιο κάλυψης, τη θέση νοσηλείας και το ποσό που διαθέτουμε για την απαλλαγή από την πληρωμή. Επιπλέον, μπορούμε να προσθέσουμε καλύψεις όπως το νοσοκομειακό επίδομα, το χειρουργικό επίδομα, τα Ιατροφαρμακευτικά Έξοδα από Ατύχημα, την Απαλλαγή Πληρωμής Ασφαλίστρου και άλλα.

Στην αγορά της ασφάλειας υγείας υπάρχουν διαφορετικά είδη ασφαλίσεων, καθένα από τα οποία προσφέρει διαφορετικά επίπεδα κάλυψης και κόστος. Επιλέγοντας την κατάλληλη ασφάλεια για εσάς και την οικογένειά σας, μπορείτε να εξασφαλίσετε ότι θα έχετε πρόσβαση στην καλύτερη δυνατή φροντίδα υγείας χωρίς να υποστείτε τεράστιες οικονομικές επιβαρύνσεις.

Με την ασφάλεια υγείας, μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση σε πολλές υγειονομικές υπηρεσίες, όπως επισκέψεις στον γιατρό, εξετάσεις, εμβολιασμούς, ακτινογραφίες και νοσοκομειακή περίθαλψη. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να λάβετε την απαραίτητη φροντίδα όταν την χρειάζεστε και να προλαμβάνετε την εξάπλωση ασθενειών.

Τέλος, η ασφάλεια υγείας μπορεί να σας παρέχει την αναγκαία ψυχολογική υποστήριξη και θεραπεία σε περίπτωση ψυχικών προβλημάτων, όπως η κατάθλιψη, Η σιωπηλή ψυχική νόσος που μας αφορά όλους.

Συνολικά, η ασφάλεια υγείας είναι σημαντική για την πρόληψη ασθενειών, την προστασία της οικονομικής σας σταθερότητας και την παροχή απαραίτητης υγειονομικής φροντίδας και ψυχολογικής υποστήριξης. Επιλέγοντας την κατάλληλη ασφάλεια υγείας για εσάς και την οικογένειά σας, μπορείτε να εξασφαλίσετε ότι θα έχετε την καλύτερη δυνατή φροντίδα.

Ασφαλεια Ζωης

Ολοκληρωμένη προστασία για εσάς, την οικογένεια, την επιχείρηση σας, για το μέλλον σας.

Ασφαλεια Υγειας

Προγράμματα υψηλής ποιότητας νοσοκομειακής περίθαλψης και ιατρικών υπηρεσιών

Ασφαλεια Κατοικιας

Προγράμματα για προστασία της κύριας κατοικίας σας, του εξοχικού ή των κατοικιών που ενοικιάζετε.

Ασφαλεια Οχηματος

Προγράμματα βασικής ασφάλισης, οδικής βοήθειας σε οποιαδήποτε περίσταση και μικτής ασφάλισης οχημάτων.

Επικοινωνία

Χασιώτης Σταμάτης & Συνεργάτες
Ασφαλιστικός Πράκτορας
Λ. Συγγρού 122 (6ος Όροφος)
Κιν: +30 6997 226627

0 + 4 = ?