• Συνταξιοδοτικα - Αποταμιευτικά - Επενδυτικά Προγράμματα

    Βρείτε την ασφάλεια που σας ταιριάζει!

    Συνταξιοδοτικά Προγράμματα

Δημιουργήστε πλάνο συνταξιοδότησης, στα μέτρα σας!

Τα συνταξιοδοτικά προγράμματα αποτελούν μια σημαντική πτυχή της οικονομικής στρατηγικής ενός ατόμου, καθώς αποτελούν το βασικό μέσο για την εξασφάλιση εισοδήματος κατά την ηλικία της συνταξιοδότησης. Τα συνταξιοδοτικά προγράμματα μπορούν να είναι δημόσια ή ιδιωτικά, και καλύπτουν τόσο τον τομέα της συνταξιοδότησης όσο και την αποζημίωση σε περίπτωση αναπηρίας ή θανάτου.

Τα δημόσια συνταξιοδοτικά προγράμματα λειτουργούν με τη συμμετοχή του κράτους και καλύπτουν το σύνολο του πληθυσμού. Συνήθως αυτά τα προγράμματα χρηματοδοτούνται από εισφορές που καταβάλλουν οι εργαζόμενοι και οι εργοδότες και αποτελούν μέρος του κοινωνικού συμβολαίου. Τα ιδιωτικά συνταξιοδοτικά προγράμματα προσφέρονται από εταιρείες και καλύπτουν κυρίως τους εργαζομένους σε ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Πολλοί άνθρωποι ανησυχούν για το μέλλον τους όταν φτάνουν στη συνταξιοδότηση και αναζητούν τρόπους για να διασφαλίσουν ότι θα έχουν αρκετά χρήματα για να ζήσουν άνετα και ασφαλώς. Τα συνταξιοδοτικά προγράμματα προσφέρουν μια λύση σε αυτό το πρόβλημα, καθώς επιτρέπουν στους ανθρώπους να αποταμιεύουν χρήματα κατά τη διάρκεια της ενεργής τους ζωής προκειμένου να τα χρησιμοποιήσουν ως εισόδημα κατά τη συνταξιοδότησή τους.

Τα προϊόντα αυτής της κατηγορίας δεν παρέχουν εγγυημένη απόδοση, αλλά προσφέρουν μεγάλη ευελιξία ως προς την επένδυση, ανάλογα με το προφίλ επένδυσης του ενδιαφερόμενου. Συγκεκριμένα, επενδύουν σε μερίδια καλαθιών που ακολουθούν συντηρητικές, ισορροπημένες ή επιθετικές στρατηγικές. Για να διασφαλίσουν την επιθυμητή απόδοση, οι επενδυτές πρέπει να έχουν επαρκή χρονικό ορίζοντα, να ορίσουν μια στρατηγική επένδυσης και να πραγματοποιούν συστηματικές αγορές μεριδίων. Αυτά τα προϊόντα καλύπτουν τις ανάγκες ανθρώπων με χρονικό ορίζοντα επένδυσης που υπερβαίνει τα 10 έτη και επιθυμούν μεγαλύτερες αποδόσεις από τον πληθωρισμό.

Τα συνταξιοδοτικά προγράμματα μπορεί να παρέχονται από την κυβέρνηση ή από ιδιωτικούς φορείς. Τα συνταξιοδοτικά προγράμματα της κυβέρνησης είναι συνήθως χαμηλότερα από αυτά των ιδιωτικών φορέων, ενώ επίσης υπάρχουν περιορισμοί στο ποιος μπορεί να συμμετάσχει και πόσο μπορεί να αποταμιεύσει.

Τα συνταξιοδοτικά προγράμματα των ιδιωτικών φορέων συνήθως είναι πιο ευέλικτα και επιτρέπουν στους ανθρώπους να επιλέξουν το ποσό που θα αποταμιεύσουν και τη διάρκεια τους.

Επιπλέον, προσφέρουμε και τη δυνατότητα απόκτησης προαιρετικών συνταξιοδοτικών προγραμμάτων, όπου οι συνταξιούχοι μπορούν να επιλέξουν το πρόγραμμα που τους ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και τις προσδοκίες τους. Σε αυτά τα προγράμματα, οι εργαζόμενοι συνήθως συμβάλλουν με προσωπικές εισφορές, που συνήθως είναι αναλογικές με το εισόδημά τους, και μπορούν να εξασφαλίσουν μεγαλύτερη σταθερότητα και ασφάλεια στην οικονομική τους κατάσταση κατά τη διάρκεια της συνταξιοδοτικής τους ζωής.

Τέλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το προσωπικό μας είναι πάντα στη διάθεσή σας για να απαντήσει σε κάθε απορία σας σχετικά με τα συνταξιοδοτικά προγράμματα που προσφέρουμε και να σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας και τις προσδοκίες σας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα!

Ασφαλεια Ζωης

Ολοκληρωμένη προστασία για εσάς, την οικογένεια, την επιχείρηση σας, για το μέλλον σας.

Ασφαλεια Υγειας

Προγράμματα υψηλής ποιότητας νοσοκομειακής περίθαλψης και ιατρικών υπηρεσιών

Ασφαλεια Κατοικιας

Προγράμματα για προστασία της κύριας κατοικίας σας, του εξοχικού ή των κατοικιών που ενοικιάζετε.

Ασφαλεια Οχηματος

Προγράμματα βασικής ασφάλισης, οδικής βοήθειας σε οποιαδήποτε περίσταση και μικτής ασφάλισης οχημάτων.

Επικοινωνία

Χασιώτης Σταμάτης & Συνεργάτες
Ασφαλιστικός Πράκτορας
Λ. Συγγρού 122 (6ος Όροφος)
Κιν: +30 6997 226627

3 + 2 = ?