• Ασφάλιση Ζωής

    Βρείτε την ασφάλεια που σας ταιριάζει!

    Ασφάλεια Ζωής

Ασφάλεια Προστασίας για τα πολύτιμά σας στην ζωή!

Η ασφάλεια ζωής είναι μια από τις πιο σημαντικές επενδύσεις που μπορεί να κάνει κάποιος για την προστασία της οικογένειάς του και της ίδιας του της ζωής. Αυτή η μορφή ασφάλειας παρέχει οικονομική προστασία σε περίπτωση θανάτου του ασφαλισμένου, προσφέροντας μια πληρωμή στους δικαιούχους του ασφαλισμένου.

Η ασφάλεια ζωής διατίθεται σε διάφορα επίπεδα και είδη, επιτρέποντας στους ασφαλισμένους να επιλέξουν αυτό που τους ταιριάζει καλύτερα. Μερικά από τα διαθέσιμα είδη ασφάλισης ζωής είναι η μόνιμη ζωή, η προσωρινή ζωή και η ζωή με αποπληρωμή. Στην προσωρινή ασφάλεια ζωής, η πληρωμή του ασφαλιστικού πρέπει να γίνεται σε συγκεκριμένη χρονική περίοδο, ενώ στη μόνιμη ασφάλεια ζωής, η κάλυψη παρέχεται για ολόκληρη τη διάρκεια της ζωής του ασφαλισμένου. Στη ζωή με αποπληρωμή, ο ασφαλισμένος λαμβάνει πληρωμή στο τέλος της διάρκειας της ασφάλισης.

Οι περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες παρέχουν επίσης επιπλέον επιλογές κάλυψης, όπως η ασφάλεια ζωής με αναπηρία ή η ασφάλεια ζωής με καρκίνο. Αυτές οι επιλογές κάλυψης είναι σχεδιασμένες για να παρέχουν οικονομική προστασία σε περιπτώσεις σοβαρών ασθενειών ή αναπηρίας που ενδέχεται να επηρεάσουν την ικανότητα του ασφαλισμένου να εργαστεί ή να παρέχει άλλες μορφές εισοδήματος.

Η Απλή ή Πρόσκαιρη Ασφάλεια Ζωής παρέχει στον ασφαλισμένο την ευκαιρία να διασφαλίσει ένα ποσό χρηματικών κεφαλαίων για τους δικαιούχους του κατά τη διάρκεια μιας συγκεκριμένης χρονικής περιόδου, την οποία επιλέγει μόνος του (10 – 20 – 30 ετών κλπ.).

Αυτό το είδος ασφάλισης συνήθως επιλέγεται από γονείς που επιθυμούν να εξασφαλίσουν τη χρηματοδότηση των δαπανών διαβίωσης και εκπαίδευσης των παιδιών τους στην περίπτωση που οι ίδιοι αποχωρήσουν πρόωρα από τη ζωή.

Όταν κάποιος επιλέγει μια ασφάλεια ζωής, είναι σημαντικό να λαμβάνει υπόψη του το ποσό της κάλυψης που χρειάζεται για να προστατεύσει την οικογένειά του και τα οικονομικά του συμφέροντα. Το ποσό αυτό μπορεί να εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως η ηλικία, οι οικονομικές ανάγκες και οι υποχρεώσεις του ασφαλισμένου.

Οι προσφερόμενες επιλογές κάλυψης, τα ποσά κάλυψης και οι προϋποθέσεις των συμβολαίων διαφέρουν ανάλογα με την ασφαλιστική εταιρεία και το προϊόν ασφάλισης ζωής που επιλέγεται. Για αυτό το λόγο, είναι σημαντικό να εξετάζετε πολλαπλές εταιρείες ασφαλίσεων και να συγκρίνετε τις επιλογές και τις τιμές τους πριν κάνετε την τελική σας επιλογή.

Επιπλέον, η ασφάλεια ζωής είναι μια επένδυση στην ασφάλεια του μέλλοντος, και όχι μόνο μια δαπάνη. Οι ασφαλιστικές εταιρείες μπορούν να προσφέρουν επίσης εξειδικευμένα σχέδια κάλυψης, όπως οι επενδυτικές ασφάλειες ζωής, που συνδυάζουν την ασφάλεια με την επένδυση στην αγορά μετοχών ή τα ομόλογα.

Τέλος, η ασφάλεια ζωής είναι μια αναντικατάστατη προστασία για την οικογένεια σας, καθώς παρέχει την απαραίτητη οικονομική προστασία σε περίπτωση που το απρόβλεπτο συμβεί. Ενώ η σκέψη της απώλειας μπορεί να είναι δυσάρεστη, η ασφάλεια ζωής μπορεί να παρέχει την αναγκαία ηρεμία του μυαλού για να επικεντρωθείτε στην εξασφάλιση του μέλλοντος της οικογένειάς σας.

Ασφαλεια Ζωης

Ολοκληρωμένη προστασία για εσάς, την οικογένεια, την επιχείρηση σας, για το μέλλον σας.

Ασφαλεια Υγειας

Προγράμματα υψηλής ποιότητας νοσοκομειακής περίθαλψης και ιατρικών υπηρεσιών

Ασφαλεια Κατοικιας

Προγράμματα για προστασία της κύριας κατοικίας σας, του εξοχικού ή των κατοικιών που ενοικιάζετε.

Ασφαλεια Οχηματος

Προγράμματα βασικής ασφάλισης, οδικής βοήθειας σε οποιαδήποτε περίσταση και μικτής ασφάλισης οχημάτων.

Επικοινωνία

Χασιώτης Σταμάτης & Συνεργάτες
Ασφαλιστικός Πράκτορας
Λ. Συγγρού 122 (6ος Όροφος)
Κιν: +30 6997 226627

0 + 2 = ?